Kemolo Freeze Dryer Co., Ltd. ialah sebuah perusahaan yang mengkhusus dalam pembangunan, pengeluaran dan penjualan semua jenis pengering beku. Kilang pengering beku Kemolo terletak di bandar Chuzhou, China. Ia mengambil masa kira-kira 1.6 jam untuk sampai ke Shanghai dengan kereta api berkelajuan tinggi.

 Kemolo workshop 1200 - 2.jpg

Syarikat Kemolo bernilai untuk dikunjungi, dan lebih bernilai untuk bekerjasama, jika anda perlu membina loji pengeringan beku. Kerana Kemolo adalah salah satu pengeluar terkemuka peralatan pengeringan beku. Dan syarikat ini mengeluarkan pengering beku sahaja. Ia adalah pembekal yang penting dan tidak boleh dilepaskan dalam bidang lyophilization.

 

Kilang itu meliputi 140,000 kaki persegi, dan berpuluh-puluh mesin pengering beku industri besar boleh dihasilkan pada masa yang sama; beratus-ratus lyophilizers kecil dihasilkan secara besar-besaran selaras. Pengering beku Kemolo dieksport ke lebih 60 buah negara. Beribu-ribu pelanggan besar di pasaran antarabangsa dan unit kecil beroperasi dalam berpuluh-puluh ribu keluarga di seluruh dunia.

 Kemolo workshop 1200 - 1.jpg

Tanda dagangan "Kemolo" terkenal dalam pasaran pengeringan beku. Apabila anda mencari sebarang kata kunci yang berkaitan dengan pengering beku, Kemolo akan berada di kedudukan teratas. Terdapat lebih daripada 10,000 pelanggan dalam saluran Youtube. Beberapa video telah mendapat lebih daripada 500,000 tontonan. Terdapat pengenalan produk, proses pengeringan beku, pemasangan pengering beku, topik penyelenggaraan dalam video.

 

Syarikat Kemolo mempunyai struktur yang jelas, pengurusan yang saintifik dan munasabah, serta kualiti produk yang baik. Syarikat ini diuruskan sepenuhnya mengikut piawaian ISO9001, termasuk pemilihan pembekal, pengurusan perolehan bahan mentah, pengurusan pengeluaran, pengurusan kawalan kualiti, pengurusan perkhidmatan selepas jualan, dll. Mesin pengering beku Kemolo mematuhi CE, ASME, EAC, FDA, Apostille menyelaraskan dan menyediakan produk berkualiti tinggi kepada pengguna di seluruh dunia.

  

Kemolo melaburkan banyak wang dan kakitangan dalam penyelidikan dan pembangunan untuk mencipta produk yang lebih baik sebanyak mungkin. Kami telah memperoleh beberapa paten ciptaan pengering beku, paten penampilan pengering beku, paten penjimatan tenaga pengering beku, dan paten kemudahan penggunaan pengering beku. Tenaga suria, tenaga udara, air geoterma, dsb. semuanya serasi dengan sistem pengeringan beku kami.

 

Kemolo sentiasa berpegang kepada konsep "penambahbaikan dalam perkhidmatan memacu perniagaan berkembang", menyerap idea baharu, mengawal kualiti dengan ketat, menjejaki perkhidmatan menyeluruh, dan berkeras untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi.

 

Dengan peralatan pengeringan beku berkualiti tinggi, perkhidmatan mengikut masa, dan harga yang kompetitif, KEMOLO menjadi pengeluar utama pengering beku besar dan akan menjadi rakan kongsi jangka panjang anda yang paling boleh dipercayai dalam perniagaan pengeringan beku anda.