Laboratuvar dondurularak kuru makine, üreticiler, tedarikçiler tarafından satılık rekabetçi fiyat - KEMOLO

2022-05-11 09:54:21

Laboratuvar dondurarak kurutma makinesi Önceki yarım yüzyılda ilaç sektöründe dondurarak kurutucular kullanılıyordu. Eczane, aynı şekilde dondurarak kurutma olarak adlandırılan modern liyofilizasyon teknolojisi ile kurutulmalıdır. Ancak günümüzde dondurarak kurutucular gıda sektöründe yaygın olarak kullanılmaktadır.


Dondurularak kurutulmuş gıda pazarı önemlidir, bu nedenle laboratuvar dondurularak kuru ekipman gıda pazarı için etkisizdir. Laboratuvar dondurarak kurutma cihazının çerçevesi üretim aralığına göre oldukça çeşitli olduğundan, kullanıcıların dondurarak kurutma verilerini oluşturmasına yardımcı olamaz. Tabloya bağlı kalmak, laboratuvar dondurarak kurutucusunun değiştirilmesidir. Piyasada laboratuvar dondurularak kuru ekipman taleplerine izin verilir, çünkü tüm üniversiteler ve laboratuvarlar çeşitli laboratuvar testleri için kesinlikle buna ihtiyaç duyacaktır. Bir bütün olarak, laboratuvar dondurarak kurutucu örnekleri yerinde dondurur, bu da örnek soğutmanın dondurarak kurutucu haznesi içinde gerçekleştiğini gösterir. Laboratuvar dondurarak kuru ekipmanının iç yüzey alanının yanı sıra, örneklerden buhar toplamak için buhar kondansatörü olarak kabul edilir.


Laboratuvar dondurarak kurutucusunun maliyetinin endüstriyel dondurarak kurutucudan daha düşük olmasının nedenlerinden biri de budur. Bu cihaz sadece laboratuvar için değil, aynı zamanda her türlü uygun pazarda da kullanılmaktadır, yaşam kalitesinin artması, beslenmenin iyi renk ve şekil ile korunması için yüksek dereceli dondurularak kurutulmuş gıdalara büyük ihtiyaç duyulmaktadır. .

Sorgu