Sebze dondurularak kuru ekipman, üreticiler, tedarikçiler tarafından satılık indirim fiyatı - KEMOLO

2022-05-11 09:55:11

Sebze dondurularak kuru ekipman Ne tür ürün paketleme malzemelerinin uygulandığı önemli değil, nitrojen ile yüklenmesi, ayrıca oksijen tutucu ve ayrıca kurutucu eklenmesi gerekiyor. Sebze dondurularak kuru ekipman ürünleri kuru ve şaşırtıcı bir alanda saklanmalıdır. Mümkünse düşük nemli ve düşük sıcaklıklı bir atmosferde konumlandırılması en iyisidir. Ömrü genellikle 2 ila 3 yıldır. Demir bidonlara tıkıldığında etkili bir şekilde uzatılabilir.


Dondurularak kurutulmuş sebzeler, sebze dondurularak kuru ekipmanla işlendikten sonra gözenekli sünger benzeri bir yapıya sahiptir. Ürünün nemi emmesi ve havaya maruz kaldığında oksitlenmesi çok kolaydır, bu nedenle dondurularak kurutulmuş sebzeler vakumla paketlenmeli, ideal olarak nitrojenle doldurulmalıdır; ikincisi, sebze dondurularak kurutulan ekipmandan elde edilen sebzelerin hacmi oldukça büyüktür, bu da ürün paketleme, nakliye ve ayrıca satış için değildir. Geçirgen yapı, dondurularak kurutulmuş sebzeleri nakliye sırasında son derece savunmasız hale getirir.


Sebze dondurularak kuru ekipman ürünleri için genel olarak kullanılan ürün paketleme malzemeleri, PE torbalar ve ayrıca hafif alüminyum folyo torbalardır. PE torbalar genellikle büyük ürün ambalajları için kullanılırken, küçük ürün ambalajları için de alüminyum folyo torbalar kullanılmaktadır. Gerekirse, paketleme için ayrıca demir kutular da kullanılabilir, ancak fiyat daha yüksektir ve ayrıca uygulama çok yaygın değildir.

Sorgu