Laboratuvar dondurularak kuru ekipman, üreticiler, tedarikçiler tarafından düşük maliyetli satılık - KEMOLO

2022-05-11 09:52:54

Laboratuvar dondurularak kuru ekipman Laboratuvar dondurularak kuru ekipman, her tür test, deneme veya değerlendirme için çok sayıda pazarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Üniversiteler ve araştırma araştırma enstitüleri, yaratmaları için onlara ihtiyaç duyar. Temel olarak, öğeler, numune soğutmanın liyofilizasyon ekipman odası olduğunu düşündüren, lokasyon soğutması olan laboratuvar dondurularak kuru ekipmanın rafında soğutulur. Ayrıca laboratuvar liyofilizatör araçlarının iç yüzey alanı, numunelerden buhar toplamak için buhar yoğunlaştırıcı olarak kabul edilir.


Laboratuvar dondurarak kuru ekipman fiyatının ticari dondurarak kurutucuya göre daha düşük olmasının sebepleri arasında budur. Bu ekipman sadece araştırma laboratuvarı için kullanılmaz, aynı zamanda tüm olası endüstrilerde de kullanılır, yaşam kalitesinin artması gibi, dondurularak kurutulmuş gıdalara, beslenmeyi büyük gölge ve şekil ile korumak için büyük bir talep vardır. Önceki yarım yüzyılda ilaç sektöründe dondurarak kurutucular kullanılıyordu. Eczane, dondurarak kurutma olarak da adlandırılan liyofilizasyon teknolojisi ile kurutulmalıdır. Günümüzde liyofilizatör cihazları gıda endüstrisinde yaygın olarak kullanılmaktadır.


Dondurularak kurutulmuş gıda pazarı önemlidir, bu nedenle laboratuvar dondurularak kuru ekipman gıda sektörü için değersizdir. Laboratuvar liyofilizatör cihazlarının çerçevesi üretim ölçeğindeki cihazlara göre oldukça çeşitli olduğundan, bireylerin dondurarak kurutma bilgilerini oluşturmasına yardımcı olamaz. Aşağıdaki tablo laboratuvar dondurarak kuru ekipmanının yerine geçer.

Sorgu