Dondurularak kurutulmuş makine, Çin üreticileri, tedarikçileri tarafından satılık verimli fiyat - KEMOLO

2022-05-11 09:52:24

Dondurularak kurutulan makine, sebzeler, meyveler, et, su ürünleri, ilaç renk güvenliği, kalite koruma, yüksek kaliteli koruma, vitamin ve mineral içeriğinde yüksek teknoloji işleme çözümleri uygular. En ucuz fabrika maliyetlerini elde etmek için üreticilerin yanı sıra tedarikçilerden birinci sınıf dondurularak kurutulmuş ekipman satın alın. Dondurularak kurutulmuş ekipmanın düşük sıcaklık ve ayrıca yüksek vakum altında gerçekleştirilmesi nedeniyle, malzemedeki su buz halindeki gazdan doğrudan süblime edilir, böylece hücre aktivitesini, rengini, kokusunu, tercihini, şeklini optimize edebilir, ve ayrıca dondurularak kurutulmuş malzemenin vitamin bileşimi ve iyi rehidrasyon performansına sahiptir.


Dondurularak kurutulmuş gıda, kolaylık, sağlık ve zindelik ile saf doğayı bütünleştiren, renk bozulmasını, aşınmayı ve yıpranmayı, bileşenlerin kaybolmasını önleyen dondurularak kurutulmuş makine tarafından işlenen yüksek dereceli çevre dostu bir gıdadır.


Dondurularak kurutulmuş ekipmanla ilgili kapsamlı araştırma çalışmasıyla, gıda işlemek için dondurarak kurutma tekniklerinin kullanım kapsamı genişliyor. Şunları içerir: et, et ürünleri, balık ve kabuklu deniz ürünleri, balık ve kabuklu deniz ürünleri, sebzeler, çorbalar, taro, süt ürünleri, yumurtalar, deniz ürünleri, tahıllar, meyveler, içecekler, mantarlar, marine edilmiş sebzeler, yağda Kızarmış yağ, dark sum, soya ürünleri, enzimler, sağlık ürünleri, Çin ilaçları ve diğer çeşitli yiyecekler. Uluslararası pazarda dondurularak kurutulmuş makinelerden elde edilen ürünler her yıl %30 oranında artmakta ve küresel ticarette de kitlesel gıda haline gelmektedir.

Sorgu