Laboratuvar dondurularak kurutulmuş makine, üreticiler, tedarikçiler tarafından uygun maliyetli fiyat - KEMOLO

2022-05-11 09:43:22

Laboratuarda dondurularak kurutulan makine Bu tür maliyet tasarrufu sağlayan stiller, zayıf buhar yoğuşmasına neden olur, sonuç olarak buhar, buhar toplayıcı üzerinde tamamen yoğuşamaz, bu nedenle buharın bileşeni pompaya emilir. Vakum pompası yağ ile emniyete alınır, gelen buharla yağ bozulur, yağ çok çabuk bozulur.


Kullanıcıların sık sık vakum yağını değiştirmesi gerekir. Laboratuarda dondurularak kurutulan makine, çoğunlukla laboratuarda çalışmak veya çözümlere sahip olmak için kullanılır. Bu tür dondurarak kurutucular, gıda deneme üretimi için pek yararlı olmadığı gibi, bu tür dondurarak kurutucuların çerçevesi basit bir yapıya sahip olduğu ve rafı endüstriyel türde olmadığı, buharı olduğu için yatırımcıların piyasaya girmesi için faydalı değildir. kondenser, hazne yapısını gösteren bir iç ince paslanmaz çelik levha ile değiştirilir. Laboratuarda dondurularak kurutulan makine, evrensellik ve çeşitli türlerde dondurularak kurutulmuş numuneler oluşturmak ve farklı ürünler için tabaklar oluşturmak için çalışma enstitüsü için yapılmıştır.


Laboratuvar dondurularak kurutulmuş makine, donmuş sıcaklığını ve süblimasyon noktasını öğrenmek için yepyeni veya tanımlanamayan bir çözümü incelemek için de kullanılır. Seri üretimden önce ön geliştirme, ürünü dondurarak kurutmanın yararını keşfetmeye ve ayrıca özel bir sıvı için en etkili tarifleri keşfetmeye kesinlikle yardımcı olacaktır.

Sorgu