Ticari dondurularak kurutulmuş ekipman, üreticiler, tedarikçiler tarafından uygun maliyetli satış fiyatı - KEMOLO

2022-05-11 09:42:50

Ticari dondurularak kurutulmuş ekipman 2 çeşit ticari dondurularak kurutulmuş ekipman vardır. İletken tür, merkez için ve ayrıca küçük ölçekli yüksek değerli öğeler dondurarak kurutma işlemi için kullanılır. Parlayan tip, büyük gıda dondurarak kurutma üretimi için kullanılır.


Ticari dondurularak kurutulmuş ekipman, son teknoloji ürünü ham ürünler, biyoloji, yabani sebzeler, kuru sebzeler, gıda, meyve, kimya pazarı, farmasötik ara ürünler ve ayrıca çeşitli diğer malzemeleri kurutmak için uygundur. Ticari dondurularak kurutulmuş ekipman, hazne, soğutma sistemi, vakum sistemi, ısıtıcı ve kontrol sistemini entegre eder. Ticari dondurularak kurutulmuş ekipmanın kurutma işlemi aşağıdaki gibidir: Başlangıç olarak, gıdanın iç suyu düşük sıcaklık ortamında donmuştur. Kurutma adımında, önceki ham ürünün içindeki buz, vakuma yakın bir atmosferde doğrudan buhar buharlaşmasına dönüştürülecektir. Yiyeceklerin iç nemi önemli ölçüde azalacaktır. Tüm susuzlaştırma prosedürü, standart bir kurutucununkinden daha düşük bir sıcaklık atmosferi altındadır.


KEMOLO, ticari dondurularak kurutulmuş ekipmanın ana tedarikçileri ve satıcıları arasındadır ve ayrıca ticari üretim hattı için en yüksek kaliteyi, satış için rekabetçi maliyetle işlemek için büyük ekipman yapar.

Sorgu