Liyofilizasyon ekipmanı, Çin üreticileri ve tedarikçileri tarafından uygun fiyata satılık - KEMOLO

2022-05-10 14:50:20

Liyofilizasyon ekipmanı Liyofilizasyon ekipmanı ile rafine edilen ürünlerin uzun süre saklanması kolaydır. Su ekledikten sonra, orijinal biyokimyasal özelliklerini korumanın yanı sıra dondurarak kurutmadan önceki duruma geri dönebilirler.


Liyofilizasyon teknikleri, ısıya duyarlı maddeler, biyolojik dokular üretmek için uygundur ve ayrıca ilaç, farmasötik, organik araştırma çalışmaları, kimyasal ve gıda alanlarında yaygın olarak kullanılmaktadır. Eşyalardaki suyun dondurularak katı hale getirilmesi ve ardından nemin katı halden aeriform hale süblime edilmesi, böylece nemin uzaklaştırılması ve maddelerin korunması. Liyofilizasyon makinesi, kompakt ve pratik tasarımının yanı sıra, bakımı sorunsuz, tam otomatik kontrol ve kolay çalıştırma ile vakumlu askıya alınmış animasyon prensibi ile üretilmiştir. Liyofilizasyon makinesi, çok sayıda sürdürme tesisine gerek kalmadan toplam özelliklere sahip üç fazlı güç ekleyerek ayrı ayrı çalışabilir. Özel tasarımın yanı sıra son derece düşük enerji tüketimi, ucuz ürünleri liyofilizasyon makinesi ile karlı hale getirir. Liyofilizasyon makinesi, yüksek teknikli dondurarak kurutma ekipmanı veya dehidrasyon sistemidir. Çok sayıda işletmede benimsenebilir.


KEMOLO, üreticinin yanı sıra uluslararası bir tüccardır ve dünya çapında satış için uygun maliyet teklifiyle harika liyofilizasyon makinesi yapar. Yiyecek için böyle bir ekipman elde etmek için en ucuz fabrika fiyatını almanız yeterlidir.

Sorgu