Laboratuvar liyofilizasyon ekipmanı, üreticiler ve tedarikçiler tarafından uygun fiyata satılık - KEMOLO

2022-05-10 14:17:45

Laboratuvar liyofilizasyon ekipmanı Dondurarak kurutucular, önceki yarım yüzyılda ilaç sektöründe kullanılıyordu. Eczane, ayrıca dondurarak kurutma olarak adlandırılan liyofilizasyon yeniliği ile kurutulmalıdır. Günümüzde dondurarak kurutucular gıda sektöründe yaygın olarak kullanılmaktadır.


Dondurularak kurutulmuş gıda pazarı önemli, bu nedenle bir araştırma laboratuvarı dondurarak kurutma cihazı gıda alanında işe yaramaz. Laboratuvar dondurarak kurutma makinesinin çerçevesi imalat ölçekli olanlara göre oldukça çeşitli olduğundan, bireylerin dondurarak kurutma bilgilerini oluşturmasına yardımcı olamaz. Laboratuvar liyofilizasyon ekipmanı, her tür muayene, test veya değerlendirme için çok sayıda iş sektöründe yaygın olarak kullanılmaktadır. Üniversiteler ve çalışma enstitüleri oluşturmak için onlara ihtiyaç duyar. Genel olarak, ürünler, yerinde soğutma kullanılan laboratuvar liyofilizasyon ekipmanının rafında soğutulur; bu, örneğin soğutmanın dondurarak kurutucu odası olduğunu gösterir. Laboratuvar dondurarak kurutma makinesinin iç yüzey alanı, numunelerden buhar toplamak için buhar yoğunlaştırıcı olarak ilgilenir. Laboratuar liyofilizasyon ekipmanının maliyetinin ticari dondurarak kurutucudan daha düşük olmasının nedenleri arasında budur.


Bu cihaz sadece laboratuvar için değil, her türlü olası iş sektöründe de kullanılmaktadır, yaşam kalitesinin artması nedeniyle, beslenmeyi harika renk ve formla koruyan birinci sınıf dondurularak kurutulmuş gıdalara büyük talep vardır.

Sorgu