Peralatan kering beku komersial, harga kos efektif untuk dijual oleh pengilang, pembekal - KEMOLO

2022-05-11 13:16:15

Peralatan kering beku komersial Terdapat 2 jenis peralatan kering beku komersial. Jenis konduktif digunakan untuk pemprosesan pengeringan beku berskala kecil serta barangan bernilai tinggi berskala kecil.


Jenis bercahaya digunakan untuk pembuatan pengeringan beku makanan yang besar. Peralatan kering beku komersial sesuai untuk mengeringkan produk mentah terkini, biologi, sayur-sayuran liar, sayur-sayuran kering, makanan, buah-buahan, pasaran kimia, perantaraan farmaseutikal, dan juga pelbagai bahan lain. Peralatan kering beku komersial mengintegrasikan ruang, sistem penyejukan, sistem vakum, pemanas dan sistem kawalan. Proses pengeringan peralatan kering beku komersial adalah seperti berikut: sebagai permulaan, air dalaman makanan telah dibekukan dalam persekitaran suhu rendah. Dalam langkah pengeringan, ais di dalam produk mentah sebelumnya akan terus berubah menjadi penyejatan wap semasa suasana hampir vakum. Kelembapan dalaman makanan akan berkurangan dengan ketara. Keseluruhan prosedur penyahairan berada di bawah suasana suhu yang lebih rendah daripada pengering standard.


KEMOLO adalah antara pembekal utama dan juga penjual peralatan kering beku komersial, dan juga membuat peralatan besar untuk barisan pembuatan komersial untuk memproses kualiti terbaik dengan kos yang kompetitif untuk dijual.

Siasatan