KEMOLO Dondurarak kurutma ekipmanı, Uygun Maliyetli Fiyat

2021-11-30 09:24:30

Uygun maliyetli dondurarak kurutma ekipmanı

Büyük ölçekli vakumlu dondurarak kurutma ekipmanı her zaman gıda seri üretimi içindir. KEMOLO vakumlu dondurarak kurutma ekipmanı, kullanıcıların büyük bir gıda işleme fabrikası kurması için en büyük dondurarak kurutuculardan biridir. KEMOLO vakumlu dondurarak kurutma ekipmanı, yatırımcıların dondurarak kurutma işlerini genişletmek için kısa sürede ve hızlı bir şekilde liyofilizasyon işine başlamalarına yardımcı olacaktır. Dünyadaki dondurarak kurutma ekipmanlarının üreticisi ve ana tedarikçilerinden biri olan KEMOLO'nun ekipmanı, CE, EAC, ISO9001 tarafından onaylanmış ve dünyanın düzinelerce ülkesine ucuz fiyatla ihraç edilen en uygun maliyetli makinelerden biridir.


Gıda dondurarak kurutma ekipmanının özellikleri:

1. Gıda dondurarak kurutma ekipmanı yeterince büyük olmalı ve büyük işleme kapasitesine sahip olmalıdır.

2. Gıda dondurarak kurutma ekipmanı, yüksek verimli ve enerji tasarruflu olmalıdır. Dondurarak kurutma, uzun bir üretim süresine ve yüksek enerji tüketimine sahiptir; gıda hızlı tüketilebilir bir üründür. Ardından, gıda işleme için dondurarak kurutma ekipmanı, yüksek kaliteli gıda üretimini sağlarken yüksek verimli üretim ve daha düşük güç tüketimi sağlamalıdır.

3. Enjekte edilebilir ilaçların aksine, gıda kana enjekte edilmez. Bakteri içermeyen atölyeler, bakteri içermeyen ekipman ve bakteri içermeyen operasyonlar için gereksinimler dondurularak kurutulmuş ilaçlar kadar yüksek değildir.

Vakumlu endüstriyel dondurarak kurutma ekipmanı, uzun muhafaza süresi ile en kaliteli gıda üretimi için ideal bir ekipmandır.


Sorgu