Liyofilizatör ekipmanı, üreticiler tarafından uygun fiyat, Çin tedarikçileri - KEMOLO

2022-05-11 09:37:58

Liyofilizatör ekipmanı Liyofilizatör ekipmanı, suyla birlikte verilen malzemeyi önce dondurup katı hale getirecek, ardından aralarında suyu katıdan havaya süblimleştirecek, ürünleri korumak için sudan kurtulacak, güvenli bir şekilde kurutulmuş malzeme prosedürü kullanır. Çözüm aşamasındaki ürünler süblimasyon ve desorpsiyon ile dondurulur, bundan sonra çözücü belirli bir seviyeye indirilir, sonuç olarak çözünen ile çözücü arasında mikroorganizmaların oluşumu veya zincirleme reaksiyonu önlenir, bu da öğelerin uzun süre muhafaza edilebilmesini sağlar. zaman ve doğasını korumuştur.


Genel olarak kullanılan kurutma yaklaşımıyla karşılaştırıldığında, liyofilizatör ekipmanı tarafından oluşturulan dondurularak kurutulmuş gıda, uzun kalite kontrol periyodu, harika yeniden hidrasyon yapısı, çekici gölge, harika lezzet, tat ve besleyici elementlerin yüksek materyalini içerir. Dondurularak kurutulmuş yiyeceklerin tadı, görünümü ve ayrıca, askıya alınmış animasyonun aşırı derecede sıcaklık gerektirmediği gerçeği nedeniyle suyu alınmış yiyeceklerden çok daha iyi kokar.


FD serisi liyofilizatör ekipmanı, gıda, biyolojik ve nutrasötik vb. alanlarda yaygın olarak kullanılabilir. Liyofilizatör ekipmanı, gıda ve diğer ürünleri kurutmak için kullanılan gelişmiş kurutma ekipmanıdır. Kurutulmuş ürün mükemmel. Bu yüzden liyofilizatör ekipmanı çok harika.

Sorgu