Gıda liyofilizatörü ekipmanı, üreticiler, tedarikçiler tarafından satılık ekonomik fiyat - KEMOLO

2022-05-11 09:36:43

Gıda liyofilizatörü ekipmanı Gıda liyofilizatörü ekipmanı ile kurutulan çok sayıda gıda çeşidi vardır ve ayrıca gıda işlemenin çeşitli alanlarına sıklıkla ulaşılmaktadır: Hazır gıda. Yüksek kaliteli bölünmüş ikinci erişteler, anlık pirinç ve sorunsuz baharatlar; Liyofilize meyveler, sebzeler gibi kurutulmuş atıştırmalıkları dondurun. Sağlıklı, lezzetli ve yemesi çok kolay; Dondurularak kurutulmuş kahve, hazır çay vb. gibi hazır içecekler; Beslenme ve sağlık ve zindelik ürünleri. Dondurularak kurutulmuş ginseng, dondurularak kurutulmuş boynuz, dondurularak kurutulmuş bal, dondurularak kurutulmuş arı sütü tozu, dondurularak kurutulmuş polen, sığır kolostrum, aloe tozu, vb. Gıda liyofilizatörü ekipmanı artık gıda endüstrisinde, özellikle yüksek değerli ürünlerin işlenmesinde yaygın olarak kullanılmaktadır. gıdalar ve katma değeri yüksek gıdalar.


Dondurarak kurutma işlemi vakum problemlerinin yanı sıra düşük sıcaklık seviyesinde gerçekleştirildiğinden, malzemedeki su doğrudan katı halden gaz haline süblime olur, bu nedenle gölge, aroma, tercih, şekil ve ayrıca diyet yapısı. Kurutulmuş ürünün optimum düzeyde tutulabilmesinin yanı sıra rehidrasyon verimliliği de büyüktür.


Dondurarak kurutma tekniklerinin diğer kurutma yaklaşımlarıyla benzersiz faydaları olduğu için, gıda liyofilizatörü ekipmanı aslında en olası kurutma araçlarından biri haline geldi. Gıda liyofilizatörü ekipmanı tarafından işlenen ürünler 3 önemli modelle iyi bir anlaşma içindedir: yeşil gıda, doğal gıda ve fast food. Gıda liyofilizatörü ekipmanı da giderek daha fazla finansçı tarafından ilgi görmekte ve tercih edilmektedir.

Sorgu