Endüstriyel liyofilizasyon makinesi, üreticiler, tedarikçiler tarafından düşük maliyetli satılık - KEMOLO

2022-05-11 09:32:24

Endüstriyel liyofilizasyon makinesi Endüstriyel liyofilizasyon makinesi, hammadde depolama atölyeleri, temel malzeme ön işleme, dezenfeksiyon ve temizleme atölyelerinin yanı sıra oldukça geniş bir yerde yaşamaktadır.


Dondurarak kurutma işleminden sonra, dondurularak kurutulmuş ürünlerin paketlenmesi ve zamanında saklanması gerekir. Ürün havaya çıkar çıkmaz, ıslaklığı emmesi, parçalanması ve oksitlenmesi çok kolaydır, bu nedenle dondurularak kurutulmuş ürünler vakumla doldurulmalı, ideal olarak nitrojen yüklü olmalıdır. Endüstriyel liyofilizasyon makinesindeki ürünler genellikle önceden dondurulur (ilaç ve mikroplar dışında), bu da 3 saatlik üretim süresini koruyabilir. Ürün süblimleştirme prosedüründe, iletken ısı transferinden daha tutarlı olan parlak ısı transferini kullanıyoruz.


Endüstriyel liyofilizasyon makinesi genellikle büyük ölçekli üretim dondurarak kurutucuları veya ticari dondurarak kurutucuları ifade eder. Araştırma laboratuvarı dondurarak kurutucularıyla karşılaştırıldığında, endüstriyel liyofilizasyon makinesi ürünleri hızlı bir şekilde paketleyebilir ve boşaltabilir.


Aynı şekilde ürünü önceden dondurarak da üretim süresinden ve üretim masraflarından tasarruf etmek sorun olmaz.

Sorgu