Ticari liyofilizasyon makinesi, üreticiler, tedarikçiler tarafından satılık ekonomik fiyat - KEMOLO

2022-05-11 09:31:56

Ticari liyofilizasyon makinesi 21. yüzyılda, vakumlu dondurarak kurutma yeniliği, istisnai faydaları nedeniyle insanlar tarafından önemli ölçüde tercih edilmektedir. Dondurularak kurutulmuş ürün, katkı maddesi olmadan normal sıcaklık seviyesinde çok uzun süre saklanabilir.


Dondurularak kurutulmuş ürünlerin çerçevesi gözenekli ve gevrektir ve ayrıca hızla yeniden sulanır. Rehidrasyondan sonra ürünlerin rengi, aroması, tercihi, formu ve görevi genellikle aynıdır, özellikle gıda, sağlık tedavisi ve ayrıca ilaç endüstrileri için idealdir. Ticari liyofilizasyon makinesi tipik olarak büyük ölçekli imalat dondurarak kurutucularını tanımlar. Laboratuvar dondurarak kurutucu ile karşılaştırıldığında, ticari liyofilizasyon makinesi ürünleri hemen besleyebilir ve boşaltabilir. Müşteriler ürünü önceden dondurarak üretim zamanının yanı sıra üretim masraflarından da tasarruf edebilirler. Ticari liyofilizasyon makinesi nispeten geniş bir alanda yaşar ve ayrıca diğer bazı ham ürün depolama, yıkama, soyma, dilimleme ve paketleme atölyelerini gerektirir. Ticari liyofilizasyon makinesi, soğutma sistemi, vakum sistemi, ısıtma ünitesi ve ayrıca kontrol sisteminden oluşur. Birincil elemanlar kurutma odası, buhar yoğunlaştırıcı, kompresör, vakum pompası, elektrikli ısıtıcı ve soğutucu vb.


Ticari liyofilizasyon makinesi, dondurularak kurutulmuş ürünlerin daha uzun süre korunmasını sağlamak için nemi doğrudan güçlü duruma dondurmak ve bundan sonra suyu katı halden gaz haline getirmek için sudan kurtulmak için kullanılır.

Sorgu