Meyve liyofilizasyon makinesi, üreticiler, tedarikçiler tarafından uygun fiyata satılık - KEMOLO

2022-05-11 09:30:52

Meyve liyofilizasyon makinesi Dondurarak kurutma kavramına göre, kuru meyvelerin dondurulması gerekliliğini anlıyoruz, meyve liyofilizasyon makinesinin ihtiyacımız olan hızlı dondurma kapasitesine sahip olması gerekiyor. Burada sadece dondurma değil, hızlı dondurma hakkında konuşuyoruz.


Hızlı dondurmanın sıcaklık seviyesi düşürüldüğünden, taze meyvelerdeki suyu hızla küçük buz kristallerine dondurabilir, böylece meyvenin iç yapısına kesinlikle zarar verecek ve düşüşe neden olacak daha büyük buz kristallerinin oluşumundan uzak durabilir. bitmiş ürünün kalitesinde. Meyve liyofilizasyon makinesi, taze meyveleri kurutmak için vakumlu dondurarak kurutma teknolojisini uygular. Meyve liyofilizasyon makinesinin prensibi, meyvedeki suyu hemen buza dondurmak ve daha sonra buzun buhara süblimleşmesine ve ortadan kaldırılmasına izin vermektir.


Bu nedenle taze meyve liyofilizasyon makinesi ile dondurularak kurutulur. Meyve liyofilizasyon makinesinin de hazneyi vakumlayabilmesi gerekir. Meyvelerdeki nem pratik olarak tamamen uzaklaştırıldıktan sonra meyveler kurutulur.

Sorgu