Endüstriyel liyofilizasyon ekipmanı, üreticiler, tedarikçiler tarafından düşük maliyetli satılık - KEMOLO

2022-05-10 14:19:24

Endüstriyel liyofilizasyon ekipmanı Ürün dondurulduktan sonra, güvenli bir buz iskelet sistemi geliştirmek için içindeki su buza dönüşür. Süblimleşme boyunca, buz kristalleri katı iskeleti esas olarak değişmeden tutar.


Endüstriyel liyofilizasyon makinelerinin büzülme oranı, diğer dondurarak kurutma türlerine göre çok daha düşüktür ve ayrıca taze gıdaların formunu koruyabilir. Ürün ön dondurulduktan sonra dondurularak kurutulduğundan, üründeki büyük buz kristalleri süblimasyondan sonra çok fazla boşluk bırakarak hızlı bir şekilde sızabilen ve ayrıca rehidrasyon boyunca kuru ürünleri tamamen çağırabilen geçirgen bir sünger olarak ortaya çıkar. dondurularak kurutulmuş ürünler birkaç dakika veya belki de onlarca saniye içinde tamamen rehidre edilecek, böylece taze gıdanın rengini, kokusunu ve lezzetini maksimum düzeyde koruyacaktır. Sonuç olarak, dondurularak kurutulmuş ürünler mükemmel rehidrasyon yuvalarına sahiptir ve ayrıca üstün kaliteli hazır gıdalarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Endüstriyel liyofilizasyon makinesi seri üretim önerir.


Endüstriyel liyofilizasyon makinelerinden çıkan ürünler tamamen kurutulduğundan, etkin bir şekilde paketlendiğinden ve ayrıca herhangi bir koruyucu madde içermediğinden, depolama alanı sıcaklık seviyesi için benzersiz bir gereklilik yoktur, yani çok uzun süre saklanabilirler. normal sıcaklık seviyesi. Sonuç olarak, depolama harcamaları donmuş gıdalardan çok daha azdır.

Sorgu