Meyve liyofilizasyon ekipmanı, üreticiler, tedarikçiler tarafından rekabetçi fiyat satışı - KEMOLO

2022-05-10 14:18:41

Meyve liyofilizasyon ekipmanı Üretim prosedüründe herhangi bir katkı maddesi, pigment, kimyasal madde eklemeyin. Basit kapalı ürün ambalajı, dondurularak kurutulmuş meyvelerin 2 yıldan fazla bir süre boyunca gevrek bir şekilde saklanmasına izin verir.


İnsanların yaşam kriterlerinin yenilenmesiyle birlikte bu saf, tamamen doğal, katkısız ve besleyici meyveler çok daha fazla tercih edilecek ve müşteriler tarafından daha çok tercih edilecektir. Kısa mevsimselliğe ve yüksek diyet değerine sahip meyveler için, meyve liyofilizasyon makineleri harcamak için mükemmeldir. Dondurularak kurutulmuş meyvelerin besinleri dökülmeyeceği gibi, elimine edilen su ıslaklıktan başka bir şeyi ortadan kaldırmaz. Sonuç olarak, meyve liyofilizasyon ekipmanından elde edilen nihai ürünler daha tatlı, çok daha güzel kokulu ve daha gevrek olacaktır. Miktar ve form değişmez. Dondurularak kurutulmuş meyveler yumuşacık, gevrek ve lezzetlidir. Ürünün sıcaklık seviyesi, ayarlanan sıcaklık seviyesi ile düzenlidir ve ayrıca vakum seviyesi sınır değere ulaşır, meyveler meyve liyofilizasyon makinesi ile liyofilize edilir.


Dondurularak kurutulmuş meyvelerin hızlı bir şekilde paketlenmesi gerekir. Liyofilizasyon makineleri, yüksek kaliteli meyveleri kurutmak için kullanılır. Taze meyveler, meyve liyofilizasyon ekipmanına doldurulmadan önce seçme, temizleme, soyma ve küçültme dahil olmak üzere kesinlikle ön işleme tabi tutulacaktır. Meyveler hazırlanırken, doğrudan meyve liyofilizasyon makinesine yüklemeniz gerekir.

Sorgu