Ticari donmalı kurutucu, üretici ve tedarikçiden satılık ucuz fiyat ticari donmalı kurutucu

2022-04-26 14:23:46

Teknik olarak liyofilizasyon, liyofilizasyon veya kriyodesikasyon olarak bilinen dondurarak kurutma, ticari dondurarak kurutucu, tipik olarak bozulabilir bir malzemeyi korumak veya malzemeyi nakliye için daha uygun hale getirmek için kullanılan bir dehidrasyon işlemidir. Ticari vakumlu dondurarak kurutucu, meyve, sebze, kahve vb. gibi malzemeleri dondurarak ve ardından malzemedeki donmuş suyun doğrudan katı fazdan gaz fazına süblimleşmesini sağlamak için çevredeki basıncı azaltarak çalışır.


Vakumlu dondurarak kurutma teknolojisi, şu anda gıda dehidrasyon işlemi için en gelişmiş teknolojidir. Yaygın kurutma yöntemiyle karşılaştırıldığında, bu teknolojiyle üretilen dondurularak kurutulmuş gıda, uzun süreli kalite güvencesi, iyi yeniden hidrasyon yapısı, güzel görünen renk, iyi lezzet, tat, şekil ve yüksek besleyici bileşen içeriğine sahiptir. Kuru mamanın hacmi ve şekli temelde değişmez, sünger görünümündedir ve çekme yapmaz. Bu tür kurutma teknolojisi, sebze, meyve, kahve, çeşniler, su ürünleri, biyolojik ürünler vb. işlemlerinde yaygın olarak kullanılabilir.


Kemolo, gıda endüstrisi için en büyük işleme teknolojisi tedarikçilerinden biridir. Endüstriyel vakumlu ticari dondurarak kurutucu için proses teknolojisi ve makinelere odaklanıyoruz. Ticari dondurarak kurutma makinelerimiz, faaliyet gösterdiği alanlarda pazar ve teknoloji lideri olan 40'tan fazla ülkeye ihraç edilmiştir.


Kemolo, endüstriyel dondurarak kurutma ekipmanı üretimi ve tedarikinde 15 yıldan fazla deneyime sahiptir. Firmamız kendini üstün kalitede güvenilir bir marka ve ürünler oluşturmaya adamıştır. Ar-Ge, üretim, pazarlama, satış ve servis ile uğraşan profesyonel mühendislerimiz ve QA \ QC ekibimiz, küresel müşterilerimize yalnızca güvenilir ürünler sunmakla kalmayıp aynı zamanda tatmin edici eğitim, satış sonrası servis, teknik destek ve uzun vadeli tedarik sağlamaya odaklanmıştır. parçalardan oluşur.


Kemolo şirketimiz, ticari dondurarak kurutucumuzu geliştirmek için sürekli olarak çalışıyor ve gıda endüstriyel dondurarak kurutucumuzu daha verimli hale getirmenin ve hızlı dondurma sağlamanın yollarını sürekli araştırıyor. Başarılı bir ticari dondurarak kurutucu üreticisi olarak, üstün vakumlu dondurarak kurutucu ürünlerimizi çeşitli uluslararası ülkelere rekabetçi fiyatlarla gururla satıyoruz.


Sorgu