Dondurularak kurutulmuş gıda makinesi, üreticilerden satılık ucuz fiyat

2022-04-25 19:33:20

Dondurularak kurutulmuş gıda makinesi


Dondurularak kurutulmuş gıda makinesi sadece suyu çıkarır. Isıtma içermediği için, gıdanın besin maddeleri, tatları ve rengi bozulmadan kalır ve uygun depolama ile oldukça uzun bir süre öyle kalır. Kayda değer, dondurularak kurutulmuş gıda makinesi, çoğu beslenme uzmanının ve gıda uzmanının gıda ile uğraşırken dondurarak kurutmayı önermesini sağlayan şeydir.


Dondurularak kurutulmuş gıda makinesi ile çok çeşitli gıdaları, şifalı otları ve organik malzemeleri başarıyla dondurabilirsiniz. Hemen hemen her türlü sebze, meyve ve et dondurularak kurutulduktan sonra harika bir tada sahiptir. Bunların en önemlileri elma, domates, çilek, muz, yeşil fasulye, şeftali, ıspanak, patates, soğan, domuz eti, karides, hindi, sığır eti ve hatta dondurmadır.


Dondurularak kurutulmuş gıda makinesi, yüksek su içerikli çeşitlerden düşük su içerikli çeşitlere kadar hemen hemen tüm gıdaları kullanmanızı sağlar. Bu, yalnızca otları değil, yoğurt, dondurma, peynir, kahve ve meyveleri de dondurarak kurutabileceğiniz anlamına gelir.


Kemolo dondurarak kurutucu, pilot modellerden büyük kapasiteli endüstriyel dondurarak kurutma makinelerine kadar bir dizi ticari dondurularak kurutulmuş gıda makinesi üretmektedir. 10 kg'dan 2500 kg'a kadar buz kondansatör kapasitesi, dondurularak kurutulmuş gıda makinelerimiz, küçük pilot araştırma tesislerinden büyük ticari çok kurutuculu endüstriyel operasyonlara kadar çeşitli uygulamalar için kullanılmaktadır. Sıkı kalite kontrolleri ile uygun maliyetli fiyatlarla güvenilir performans sağlanır. Çin'deki bir dondurarak kurutma makinesinin üretim maliyetleri, bazı rakiplerimizle karşılaştırıldığında genellikle önemli ölçüde daha düşüktür ve dondurularak kurutulmuş gıda ekipmanımızı dünya çapında tedarik ediyoruz.


KEMOLO, proses ve dondurarak kurutmayı ve sistemlerinize ve fabrika proseslerinize nasıl entegre edileceğini anlar. Destek ve danışma sürecimiz güvenle yönetilir. İhtiyaçlarınız için en iyi çözümü sağlamak için sizinle ve Kullanıcı Gereksinimleriniz ve Spesifikasyonlarınız ile birlikte çalışacağız.


Sorgu