Dondurarak kurutma ekipmanları

2022-04-29 15:06:46

Dondurarak kurutma ekipmanları


Liyofilizasyon olarak da bilinen dondurarak kurutma ekipmanı, ürünün dondurulmasını, basıncın düşürülmesini ve ardından süblimasyon yoluyla buzun çıkarılmasını içeren düşük sıcaklıkta bir dehidrasyon işlemidir. Bu, suyu ısı kullanarak buharlaştıran çoğu geleneksel yöntemle yapılan dehidrasyonun aksinedir. Dondurarak kurutma ekipmanı, meyve, sebze, kahve vb. gıda maddelerini korumak ve renklerini, besinlerini ve lezzetlerini uzun süre muhafaza etmek için kullanılan en yaygın yöntemlerden biridir. 25 yıl kadar uzun.


Piyasadaki en iyi dondurarak kurutma ekipmanını satın almayı planlıyorsanız, tercihen piyasada bulunan çeşitli marka ve modellerin artılarını ve eksilerini belirlemelisiniz.


Kemolo, Çin'de bir dondurarak kurutma ekipmanı üreticisidir. Ticari ve endüstriyel dondurarak kurutma çözümlerine olan tutkumuzla, günlük 10 kg'dan 2500 kg'a kadar üretim yapan eksiksiz bir vakumlu dondurarak kurutma ekipmanı yelpazesi sunuyoruz. Araştırma enstitüsü, laboratuvar, gıda, ilaç, biyolojik,


Kemolo firmasının bu küçük boyutlu dondurarak kurutma ekipmanı, gıda muhafazası için kullanılan çok kullanışlı bir cihazdır. Yiyecekleri dondurarak kurutmak, şüphesiz yiyecek atıklarınızdan tasarruf etmenin mükemmel bir yolu olabilir ve ayrıca yiyecek bütçenizden de tasarruf sağlar. Size kolaylık sağlamak için büyük ve ticari dondurarak kurutucuların uzman teknolojisi ile güçlendirilmiştir. Küçük boyutlu vakumlu dondurarak kurutma ekipmanı, herhangi bir laboratuvara mükemmel bir ek olacaktır. Bu cihaz çeşitli amaçlarla faydalı olabilir.


Birçok gıda ürünü tedarikçisi için dondurarak kurutma, ürünün orijinal şeklini, rengini, tadını ve besinlerini koruyan nazik bir süreç olduğu için çekicidir. Kemolo Dondurarak Kurutucu bunu büyük ölçekte gerçekleştirir. Kemolo dondurarak kurutma fabrikası, hazır yemeklerin yanı sıra kahve, meyve ve sebze, et ve deniz ürünleri gibi ürünlerin daha yüksek kapasitede işlenmesi için tasarlanmıştır. Tasarımlarımız ihtiyaçlarınız için son derece güvenilir bir platform sağlar. Büyük bir dondurarak kurutucu, 500-2500 kg'lık bir parti kapasitesine sahiptir, dondurarak kurutma ekipmanının tüm süreci otomatiktir.


Dondurarak kurutma ekipmanlarının farklı marka ve modelleri fiyatları da farklılık göstermektedir. Ne kadar çok özellik seçerseniz, o kadar fazla ödeme yapmanız gerekecektir. Bu yüzden bütçenize uygun olanı bulun, ancak ekipmanınızda ihtiyacınız olan tüm özelliklere sahip olduğundan emin olun.


Sorgu