Vakumlu dondurarak kurutucu

2022-04-30 14:05:02

Vakumlu dondurarak kurutucu


Çin'in önde gelen vakumlu dondurucu kurutucu üreticilerinden ve tedarikçilerinden biri olan Kemolo, vakumlu dondurucu kurutucuyu kurmanıza yardımcı olabilir ve ayrıca size en iyi tasarımı ucuz fiyata sunabiliriz. Her türlü küçük ölçekli, pilot boyutlu ve büyük endüstriyel vakumlu dondurucu kurutucuda uzmanız. Süblimleşmenin kullanım prensibidir, malzemeleri düşük sıcaklık ve vakum koşullarında kurutmak, malzemelerin orijinal biyokimyasal özelliklerini koruyabilmek, uzun süreli koruma için olabilir.


Dondurarak kurutma prensibi, meyve ve sebze gibi malzemelerin iç suyunu hızlı bir şekilde dondurmak, ardından suyu süblimasyon yoluyla doğrudan buzdan buhara çıkarmak için bir işlemdir. Dondurarak kurutma prensibine göre, vakumlu dondurarak kurutma makinesinin hızlı dondurma özelliği ile donatılması gerektiğini bilmemiz gerekir, bunun sadece dondurmaktan ziyade hızlı dondurma olduğunu not etmeliyiz, çünkü hızlı dondurma, çok daha düşük bir sıcaklık talep edecektir. taze malzemelerin iç suyunu hızlı bir şekilde küçük buz kristaline dondurun ve hızlı dondurma, iç yapıyı yok edecek büyük buz kristali oluşumunu önleyebilir ve bu da bitmiş dondurularak kurutulmuş ürünlerin daha az ideal kalitesine yol açar. Vakumlu dondurarak kurutucu ayrıca vakumlama işleviyle donatılmalıdır, basınç ne kadar düşükse, buz süblimasyon sıcaklığı o kadar düşük olur. Vakumlu dondurarak kurutma makinesi ayrıca ısıtma işlevi istedi, çünkü buz süblimasyonunun ısıtmayı emmesi gerekiyor, orta derecede ısıtma süblimasyonu hızlandırabilir.


Endüstriyel vakumlu dondurarak kurutucumuz, sıvının buharlaşması olmadan, bulamaç ve vakum koşulları altında gıdadaki suyu doğrudan süblimleştirebilen ve katıdan kurutabilen mükemmel performansa sahiptir. Gıdanın orijinal rengini, aromasını, tadını ve şeklini büyük ölçüde koruyabilir, orijinal besinler ve aktif maddeler nadiren zarar görür ve rehidrasyon hızlıdır, koruyucu madde gerekmez ve ürün endüstriyel bir vakumla kurutulur. dondurarak kurutucu. Ürünler, esas olarak malzemelerin dondurulması için hızlı dondurma depoları, süblimasyon ve dehidrasyon için kurutma depoları ve soğutma, vakum ve ısıtma gibi yardımcı sistemler dahil olmak üzere pazarda popülerdir.


Sorgu