Endüstriyel dondurarak kurutucu

2022-05-03 11:02:17

Endüstriyel dondurarak kurutucu


Çin'in önde gelen endüstriyel dondurarak kurutma makinesi üreticilerinden ve tedarikçilerinden biri olan Kemolo şirketi. Büyük endüstriyel dondurarak kurutucularımız dünyada 40'tan fazla ülkeye ihraç edildi. Endüstriyel donmalı kurutucu, soğutma sistemi, vakum sistemi, ısıtma sistemi, elektrikli alet kontrol sisteminden oluşur. Ana bileşenler kurutma fırını, kondenser, soğutma ünitesi, vakum pompası, ısıtma/soğutma cihazı vb. Çalışma prensibi, kurutulmuş ürünü üçlü nokta sıcaklığının altına kadar dondurmak ve ardından katı suyu (buzu) doğrudan süblimleştirmektir. öğeyi vakum koşulları altında su buharına dönüştürün, öğeden çıkarın ve öğeyi kurutun. Ön işleme tabi tutulduktan sonra meyve, sebze, kahve vb. malzemeler dondurulmak üzere hızlı dondurma deposuna gönderilir, daha sonra süblimasyon ve dehidrasyon için kurutma odasına gönderilir ve daha sonra işleme atölyesinde paketlenir.


Vakum sistemi süblimasyon kurutma odası için düşük basınç koşulları oluşturur, ısıtma sistemi malzemeye süblimasyon gizli ısısı sağlar ve soğutma sistemi soğuk tuzak ve kurutma odasına gerekli soğuk enerjiyi sağlar. Endüstriyel vakumlu dondurarak kurutucu, radyasyon ısıtmasını benimser ve malzeme eşit şekilde ısıtılır; su tutucuyu benimser ve hızlı defrost gerçekleştirebilir; vakum ünitesini benimser ve yağ-su ayrımını gerçekleştirebilir; paralel merkezi soğutma sistemi, talep üzerine çok kanallı soğutma, çalışma koşulları benimser Kararlı ve enerji tasarrufu; yapay zeka kontrolü, yüksek kontrol hassasiyeti ve kolay kullanım.


Endüstriyel büyük dondurarak kurutucu, sıvının buharlaşması olmadan, bulamaç ve vakum koşulları altında gıdadaki suyu doğrudan süblimleştirebilen ve katıdan kurutabilen mükemmel performansa sahiptir. Gıdanın orijinal rengini, aromasını, tadını ve şeklini büyük ölçüde koruyabilir, orijinal besinler ve aktif maddeler nadiren zarar görür ve rehidrasyon hızlıdır, koruyucu madde gerekmez ve ürün endüstriyel bir vakumla kurutulur. dondurarak kurutucu. Gıdalar, esas olarak malzemelerin dondurulması için hızlı dondurma depoları, süblimasyon ve dehidrasyon için kurutma depoları ve soğutma, vakum ve ısıtma gibi yardımcı sistemler dahil olmak üzere pazarda popülerdir.


Sorgu