Satılık dondurularak kurutma makinesi

2022-05-04 14:59:48

Satılık dondurularak kurutma makinesi


Satılık dondurma makinesinin popülaritesi artıyor, ancak hala ne yaptığını bilmeyen insanlar var. Yiyeceklerinizi dondurarak kurutmak, hayatta kalma durumunda beslenmenin harika bir yoludur. Gıdadaki doğal besin maddelerini korur ve tadı, sanki daha yeni yemişsiniz gibi koruma eğilimindedir. Kısacası, kendinizi sürekli hardtack ve pemmican ıslatmaktan alıkoymanın en iyi yollarından biri ve çok daha sağlıklı.


Satılık dondurarak kurutma makinesi, zaten donmuş bir ürünün üçlü noktanın altında bir vakumda kurutulmasıdır. Vakum, herhangi bir ara sıvı aşaması olmadan buzun doğrudan buhara dönüştürülmesini kolaylaştıran bir süblimasyon işlemine izin verir. Bu, ürünün şeklini, rengini, tadını ve besin maddelerini koruyan son derece hassas bir kurutma işlemi ile sonuçlanır. Dondurarak kurutma, farklı gıda türlerinde besin değerini korumanın, oda sıcaklığında raf ömrünü artırmanın ve atıkları azaltmanın harika bir yoludur.


Kemolo şirketi, onlarca yıllık süreç uzmanlığından ve endüstri bilgisinden, her ölçekte veya verimde çok çeşitli en hassas meyve ve sebzelerin bile hassas ve güvenilir bir şekilde işlenmesi için ideal olduğunu düşündüğümüz dondurarak kurutma çözümlerinin nasıl geliştirileceğini biliyor.


Tek boyutlu teknolojinin herkese uymadığını biliyoruz, bu nedenle farklı uygulamalar, tesis boyutu ve yerleşimler için satılık çok yönlü dondurarak kurutma makinesi sunuyoruz. Daha fazla üretim hacmi için, satılık Kemolo endüstriyel dondurarak kurutma makinesi, daha fazla kapasitenin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yapılandırılabilirken, her ürünün şeklini, rengini, tadını ve beslenmesini korumasını sağlamaya yardımcı olur. Ve elbette, tüm çözümlerimiz kullanıcı dostu olacak şekilde tasarlanırken, tesis güvenilirliğini en üst düzeye çıkarmaya, ürün kaybını azaltmaya ve size en yüksek ürün kalitesi konusunda güven vermeye yardımcı olur.


Yeni dondurularak kurutulmuş ürünler veya süreçler geliştiren veya belki de ilk kez dondurarak kurutmayı düşünen müşteriler için, sahada süreçleri test etmeyi ve optimize etmeyi mümkün kılan pilot küçük dondurarak kurutma makinemizi de satışa sunabiliriz. , hatta küçük ölçekli ticari üretim yapmak.


Sorgu