Dondurarak kurutma makinesi Yeni Zelanda

2021-11-30 09:23:52

Dondurarak kurutma makinesi Yeni Zelanda

Bozulmamış toprakları ve sularından Yeni Zelanda, dünyanın en kaliteli gıdalarından bazılarını üretmesiyle ünlüdür. Yeni Zelanda'nın eşsiz doğal ortamı hayvancılığı çok geliştirdi ve sığır, koyun ve geyik gibi çiftlik hayvanlarının çoğu otla beslenir. Su kalitesi nedeniyle balıklar kirlilik içermez ve iyi et kalitesine sahiptir. Güzel Yeni Zelanda'da yerleşik, mevcut yüksek kaliteli taze sebze, et ve meyvelerin bol tedarikçileri arasından seçim yapabilmektedir. Yeni Zelanda'nın bahçecilik ve tarımsal uzmanlığı, yalnızca en kaliteli ürünün tedarik edilmesini sağlar.

Yeni Zelanda'daki Kemolo endüstriyel dondurarak kurutucu, ürünün orijinal pişmemiş durumunda kalması için bu dondurulmuş gıdaları son derece düşük sıcaklıklarda bir vakum içinde kurutmak için bir yöntem kullanıyor. Besinlerin hücre yapısı kurutma sırasında bozulmadan kalır, böylece küçülmez veya şeklini kaybetmez. Bu, suyu tekrar eklediğinizde anında rehidrate olan ve taze ürünün dokusunu ve görünümünü koruyan bir ürün verir. Dondurularak kurutulmuş ürünler, düşük nem içeriği, yalnızca dondurarak kurutma işlemi nedeniyle rafa dayanıklı oldukları anlamına geldiğinden, uzun bir raf ömrü sağlamak için koruyuculara ihtiyaç duymazlar.

Dondurarak kurutma makinesi Yeni Zelanda, ürün için bir dizi avantaj sağlar:

Rengi ve şekli korur - susuz kaldığında görüldüğü gibi büzülme olmaz

Taze lezzet – diğer havayla kurutma biçimlerinden çok daha üstün

Besin değerini korur

Sıcaklık kontrollü depolamaya gerek yok

Hafif – taşıması ve nakliyesi kolay

Uzun raf ömrü – stabil bir üründür


Yeni Zelanda, dünyanın en önemli yüksek kaliteli evcil hayvan maması ihracatçılarından biridir. Kemolo dondurarak kurutma ekipmanı, evcil hayvan maması yapmak için Yeni Zelanda'ya ihraç edilmişti. Evcil hayvan maması, evcil hayvanınızın sağlığını beslemeyi amaçlayan yalnızca en kaliteli malzemeler kullanılarak yapılır. Taze, çiğ gıdaların besleyiciliğini ve tadını bir araya getiriyoruz ve tüm doğal enzimleri ve besinleri koruyan yumuşak bir dondurucu kurutucudan geçiriyoruz, böylece sağlıklı yiyeceklerin hiçbiri pişmiyor.


Evcil hayvanlar, biyolojik olarak uygun yiyeceklerle beslendiklerinde gelişirler. Evcil hayvanınızı çiğ mamayla beslemeyi seçerek, tıpkı doğanın amaçladığı gibi, onlara vahşi doğada yemeleri gereken şeylere erişim izni vermiş olursunuz. Çiğ gıdalar besin maddeleri ve enzimler açısından da zengindir ve kuru mama ve konserve gıda oluşturmaya giden zorlu işlemlerden etkilenmez. Dondurarak kurutma, taze çiğ gıdaların tüm lezzetini ve besin değerini korumak için en iyi seçimdir.


Son yıllarda evcil hayvanlarımızın beslenme ihtiyaçlarının ve beslenmenin onların yaşam kalitesi üzerindeki etkisinin giderek daha fazla farkına varıyoruz. Araştırmalar bize köpeklerin ve kedilerin etten zengin, vitamin ve minerallerden zengin doğal bir diyetle beslendiklerini göstermiştir. Doğal tariflerimiz, tahıl, mısır ve buğday gibi gereksiz dolgu maddelerini ortadan kaldırırken, içeriklerimizin tüm besleyici özelliklerinin korunmasını sağlar. Dondurarak kurutma dünyasına hoş geldiniz.


Sorgu