Dondurucu kurutucu Kanada satılık, gıda dondurarak kurutucu tedarikçisi

2022-04-25 10:44:33

Dondurucu kurutucu Kanada satılık, gıda dondurarak kurutucu tedarikçisi


Kanada gibi çok etnik gruptan oluşan, restoran ağırlıklı bir ülkede, tam olarak neyin “Kanada yemeği” sayıldığını tanımlamak bazen biraz zor olabilir. Genel olarak, çoğu Kanadalı, işlenmiş tahıl ve süt ürünleri, çiftlikte yetiştirilen sığır eti ve tavuk, bazı pişmiş veya taze meyve ve sebzelere yoğun bir şekilde odaklanan, büyük ölçüde Amerikalıların ve Avrupalıların diyetine benzer şekilde “batılı” bir diyetle beslenir.


Kanada için dondurarak kurutma makinesi, korunan gıdanın beslenmesine hiçbir zarar vermediği için dikkat çekicidir. Konserve ve dehidrasyon gibi diğer muhafaza yöntemleri, gıda değerinin yarısından fazlasını (%50) yok edebilecek daha yüksek sıcaklıklar kullanır. Dondurarak kurutucu yiyecekleri küçültmez veya sertleştirmez, ancak aroma, lezzet, renk, şekil ve besin içeriğini korur. Sadece su ekleyin. Elmalar, peynirler, avokadolar, et, ahududu, bezelye, dondurma ve yoğurt hala taze görünecek ve tadacaktır çünkü gerçekte hala öyledirler. Yiyecekleri bozacak su ve oksijen olmadan, yiyecek bir zaman kapsülüne yerleştirilmiş gibidir.


Kanada için bir Kemolo endüstriyel dondurarak kurutucu, kayısı parçaları, kalın şeftali dilimleri, büyük pişmiş biftek dilimleri, bütün karides, dondurmalı sandviçler ve çok daha fazlası gibi büyük lezzetli ve yüksek kaliteli yiyecekleri korumanıza olanak tanır. Mağazada satın aldığınız, dondurularak kurutulmuş ürünlerde bulduğunuz meyve veya etlerin küçük küpleri veya talaşları ile yetinmek zorunda değilsiniz. İstediğiniz gibi hazırlayın ve saklayın.


Son yıllarda Kanada'daki müşterilerimiz, hareket halindeyken maceralar, acil durumlara hazırlık ve hayatta kalma için dondurarak kurutma ekipmanımızdan yapılan dondurularak kurutulmuş yiyecekleri seçmeye devam ettiler. Kemolo vakumlu dondurucu kurutucu, gıda yapım sürecinde kullanılan bileşenler nedeniyle rakip ürünlerden daha üstün tadı olan dondurularak kurutulmuş gurme yiyeceklerden oluşan geniş bir ürün yelpazesi sunar. Taze veya donmuş gıdaları kullanırız, sonra dondurarak kurutma makinesinde dondurarak kurutmanın son aşaması ile pişirir ve hazırlarız Böylece, tüm iyilik, lezzet, besin ve lezzet, sanki onları elle yapmışsınız gibi kilitlenir. kaşımak.


Sorgu