Dondurarak kurutma meyve makinesi üreticisi ve tedarikçisi - KEMOLO

2021-12-17 20:37:37

Dondurarak kurutma meyve makinesi üreticisi ve tedarikçisi - KEMOLO


Meyve, katma değeri yüksek bir gıda türüdür ve dondurularak kurutulmuş meyve çok geniş bir pazar beklentisine sahip olacaktır, dondurularak kurutulmuş meyve makinesi kullanılarak dondurularak kurutulmuş meyvelerin geliştirilmesi giderek daha popüler hale gelmiştir. Ve dondurularak kurutulmuş meyveler hızlı dondurulur, vakumla kurutulur, orijinal rengi, aroması, tadı, besinleri ve orijinal malzemenin görünümünü korur ve iyi bir yeniden hidrasyona sahiptir ve herhangi bir katkı maddesi içermez, idealdir. . Doğal ve hijyenik olan üst düzey gıdalar. Gıda güvenliği sorunları daha ciddi hale geldikçe, sonraki geliştirmeler için alan hayal gücünün ötesindedir.


Dondurarak kurutma meyve makinesi, nem içeriğini giderme ve hemen hemen her meyveyi koruma esnekliği sunar. Dondurarak kurutma meyve makinesinin en büyük avantajı, meyve ürünlerini çok yönlü, erişilebilir ve kullanışlı hale getirerek, oldukça uzun raf ömrüne sahip temiz, bütün ve besleyici meyve bileşenleri üretme yeteneğinde yatmaktadır.dondurarak kurutma meyve makinesiDondurarak kurutma meyve makinesi, bir vakum sistemi ve süblimasyon adı verilen işlem aracılığıyla çiğ, donmuş meyveden nemi alır. Dondurulmuş çiğ meyve istenilen parça büyüklüğünde kesilir ve tepsilere eşit şekilde yayılır. Tepsiler daha sonra sıkıca kapatılan bir dondurarak kurutma odasına yüklenir. Dondurarak kurutma meyve makinesinin vakum sistemi, üründeki buzu çıkarır ve süblimasyon adı verilen bir işlemde sıvı halde hareket etmeden doğrudan buhara dönüştürür. Su, meyveden donmuş halde alındığından hücre yapısı bozulmadan kalır ve bitmiş ürün, taze muadili ile yakın benzerlik gösterir, böylece parça kimliğini korur.


Dondurarak kurutma meyve makinesinin bir diğer avantajı, benzersiz ihtiyaçlara ve proje hedeflerine göre özelleştirme yeteneğidir. Dondurularak kurutulmuş meyveler, bütün meyvelerden ince tozlara kadar birçok farklı boyut ve şekilde kesilebilir veya öğütülebilir. Bitmiş ürün, nihai ürününüze tamamen benzersiz bir lezzet profili için herhangi bir karışım veya formülasyona kolayca karıştırılabilir. Özelleştirme ve harmanlama yetenekleri, meyve işlemcilerine gerçek meyveleri çok çeşitli uygulamalara dahil etme yeteneği verir. Dondurularak kurutulmuş uygulamaların büyüyen kategorileri arasında sıcak ve soğuk tahıl gevrekleri gibi kahvaltı uygulamaları, perakende satışta veya yemeye hazır atıştırmalıklar ve içeceklere eklenen smoothieler veya bütün meyve parçaları gibi içecek uygulamaları yer alıyor.


Herhangi bir ürünün raf ömrü, o ürünün nem içeriğiyle doğrudan bağlantılıdır. Suyu dondurarak kurutma meyve makinesinden çıkarmak, bakteri üreme potansiyelini ortadan kaldırır. Nem içeriği meyveden ürüne değişir, ancak dondurularak kurutulmuş ürünler için ortalama nem %1'den azdır. Herhangi bir dondurularak kurutulmuş ürün için gerçek raf ömrü, ambalaja, depolama sıcaklığına ve ürünün kendisine bağlıdır.


Sorgu