Ev tipi dondurarak kurutma makinesi, ev işleri için küçük dondurarak kurutma ekipmanı

2021-12-18 09:51:33

Ev tipi dondurarak kurutma makinesi, ev işleri için küçük dondurarak kurutma ekipmanı


Ev tipi dondurucu kurutucular, bir ailede veya küçük ev işlerinde kişisel günlük yaşam için kullanılır. Uygun bir dondurarak kurutucu satın almak için, ev tipi dondurarak kurutucu ile endüstriyel dondurarak kurutucu arasında dikkatli bir karşılaştırma yapmanız gerekir. Ve ihtiyacınız olan dondurarak kurutucuların en iyi üreticilerini bulun.

Ev dondurarak kurutucu, yeni ürünler geliştirmek için ev, kişisel kullanım ve küçük gıda fabrikaları için uygun küçük bir vakumlu dondurarak kurutma ekipmanıdır. Geleneksel dondurarak kurutma ekipmanı ile karşılaştırıldığında, ev tipi dondurarak kurutma makinelerinin boyutu daha küçüktür, kullanımı kolaydır ve uygun maliyetlidir. Ev tipi dondurarak kurutma makinesi, ev işleri için küçük dondurarak kurutma ekipmanı


Gelecekteki kişisel kullanımınız için az miktarda yiyeceği dondurarak kurutmayı planlıyorsanız, küçük bir ev tipi dondurucu kurutucu size iyi hizmet edecektir. Bununla birlikte, tüm aileniz, çiftliğiniz, bahçeniz için uygun, uzun vadeli bir acil durum yemeği yaratmayı planlıyorsanız, muhtemelen daha büyük bir dondurarak kurutucuya ihtiyacınız olacaktır. Her dondurarak kurutucu, herhangi bir zamanda ne kadar yiyecek işleyebileceğini gösterecektir.


Ev tipi dondurarak kurutucular standart 110 veya 220 voltluk bir çıkış kullanır, ancak mümkünse kendi devresinde olması en iyisidir. Başka bir ağır yük cihazıyla eşleştirmeye çalışırsanız, büyük olasılıkla bir kırıcıya takılırsınız. Döngünün ilk bölümünde, soğutma ünitesi çalışıyor. Döngünün ikinci kısmı sırasında vakum pompası çalışıyor. Gürültü çok yüksek değil, ancak fark edilir. Bu nedenle, ev tipi dondurarak kurutma makinesinin, kapının kapatılabileceği bir alana yerleştirilmesi planlanması tavsiye edilir.


Ev tipi dondurarak kurutma makinelerinin boyutu küçük değildir. Yani, mutfak tezgahına koyup unutmayı bekleyemezsiniz. Pek çok insan onları mobil arabalara koyar ve gerektiğinde hareket ettirir. Ancak durum ne olursa olsun, evinizin aklınızdaki ev tipi dondurucu kurutucuyu barındırabileceğinden emin olun.


Ev tipi donmalı kurutucu için, daha fazla yiyecek dolduramaz ve bu tepsileri daha fazla dolduramazsınız. Dondurarak kurutma işlemi sırasında, dondurarak kurutma odasının duvarlarında buz oluşur. Çok fazla yiyecek eklerseniz, buz birikmesi ünitenin düzgün çalışması için çok kalınlaşacaktır.


KEMOLO, dondurarak kurutucuların ana üreticilerinden ve tedarikçilerinden biri olarak. En küçük dondurarak kurutucu aile kullanımı için değil, ev işleri içindir. Aile şirketi veya ev işi için ucuz bir küçük dondurarak kurutucuya ihtiyacınız varsa, sadece küçük ev işi dondurarak kurutucuyu fabrika fiyatıyla satın almak için.


Sorgu