Dondurarak kurutma makinesi

2022-09-06 14:23:29

Dondurarak kurutma makinesi Dondurarak kurutma makinesi, bozulabilir bir malzemeden suyu, onu korumak, raf ömrünü uzatmak ve/veya nakliye için daha uygun hale getirmek için uzaklaştırır. Dondurarak kurutma makineleri malzemeyi dondurarak, ardından basıncı düşürerek ve malzemedeki donmuş suyun doğrudan buhara (süblime) dönüşmesini sağlamak için ısı ekleyerek çalışır. Standart bir gıda kurutucusundan çok daha iyi olan dondurarak kurutma makinesi çok yönlüdür ve çok yönlüdür. hızlı bir yatırım getirisine sahiptir. Diğer gıda muhafaza yöntemlerinden farklı olarak, dondurarak kurutma gıdayı küçültmez veya sertleştirmez ve lezzet, renk ve besin değerini korur. Çin'de ucuz dondurarak kurutma makinesi arıyorsanız, KEMOLO şirketi en iyi seçiminiz olacaktır. 


KEMOLO Freeze Dryer şirketi, ucuz pilot modellerden ucuz büyük kapasiteli endüstriyel dondurarak kurutma makinelerine kadar bir dizi dondurarak kurutma makinesi üretmektedir. 10kg'dan 2500kg'a kadar buz kondenser kapasitesi, dondurarak kurutma makinelerimiz, küçük pilot araştırma tesislerinden büyük ticari çok kurutuculu endüstriyel operasyonlara kadar çeşitli uygulamalar için kullanılmaktadır.Farklı ürünler için iki tip vakumlu dondurarak kurutma makinemiz bulunmaktadır. İletken tip esas olarak farmasötikler, biyolojikler veya kimyasallar gibi sıvı özüt çözeltisi için kullanılır. Ve radyan tipi esas olarak meyveler, sebzeler, bitkiler, et, tavuk, karides, balık, pişmiş yemek, kahve, süt vb. Gibi yiyecekler için kullanılır. 


Satılık KEMOLO dondurarak kurutma ekipmanı uluslararası standartlara göre yapılır ve CE tarafından onaylanmıştır. , ASME, EAC, FDA ve şirket yönetimi ISO9001 standardına uygundur. Dondurarak kurutma makineleri, saklamak istedikleri yiyecekleri seçip seçmek isteyenler için maliyetlere değer. Dondurarak kurutma makineleri, 20-30 yıl veya daha uzun süre orijinal besin değerinin ve tazeliğinin %97'sinden fazlasını korurken, mühürlü torbalarda veya diğer hava geçirmez kaplarda saklanabilen, rafa dayanıklı gıdalarla dolu gıda depoları oluşturmanın tek yoludur. . Dondurarak kurutma makinesine sahip olmak harika bir yatırımdı ve buna kesinlikle değdi.

Sorgu