Dondurarak kurutma makineleri

2022-09-06 14:22:49

Dondurarak kurutma makineleri Dondurarak kurutma makineleri, su içeren eşyaları önceden dondurmak ve daha sonra kurutulmuş ürünler elde etmek için nemini vakum altında süblime etmek için kullanılan teknik bir yöntemdir. Dondurularak kurutulmuş ürünlerin uzun süre saklanması kolaydır. Su ekledikten sonra, vakumlu dondurarak kurutma makinesi, dondurarak kurutmadan önceki durumu eski haline getirebilir ve orijinal biyokimyasal özellikleri koruyabilir. Antibiyotikler, aşılar, kan ürünleri, enzim hormonları ve diğer biyolojik ürünler gibi ısıya duyarlı maddeler için dondurarak kurutma teknolojisi üstünlüğünü gösterebilmektedir. Çin'den KEMOLO dondurarak kurutma makineleri, büyük kapasiteli endüstriyel dondurarak kurutma makinelerine kadar bir dizi ucuz pilot model üretmektedir. 


KEMOLO dondurarak kurutma makineleri, sıvı halin buharlaşması olmadan, bulamaç ve vakum koşullarında gıdadaki suyu doğrudan süblimleştirebilen ve katı halden kurutabilen mükemmel performansa sahiptir. Gıdanın orijinal rengini, kokusunu, tadını ve şeklini büyük ölçüde koruyabilir. Orijinal besinler ve aktif maddeler nadiren zarar görür ve koruyuculara ihtiyaç duymadan rehidrasyon hızlıdır. Endüstriyel vakumlu dondurarak kurutma makineleri tarafından kurutulduktan sonra, ürünler piyasada popülerdir, bunlar arasında esas olarak dondurma malzemeleri için hızlı dondurma depoları, süblimasyon ve dehidrasyon için kurutma odaları ve soğutma, vakum ve ısıtma gibi yardımcı sistemler bulunur. 


Son birkaç ayda dünya, insanların ve iş dünyasının çalışma biçiminde önemli ölçüde değişti. Birçoğu iş modellerine bakmak ve onu sanal veya temassız bir ortama uyacak şekilde uyarlamak zorunda kaldı. Diğer ülkelerden farkı, Çin'de her şeyin normal ve güvenli olmasıdır. Fabrikamız düzenli üretime geçmiştir. Müşterilerimizin çoğu, işletmeleri için harika olan çeşitli kapatmalar sırasında benzeri görülmemiş bir talep gördü. Özellikle Petfood ve İnsan Beslenmesi alanlarında, müşteriler satışların COVID öncesine göre daha güçlü olmaya devam ettiğini bildiriyor. Daha fazla dondurarak kurutma kapasitesi arıyorsanız veya dondurarak kurutma makineleri hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, ürününüz ve bir KEMOLO dondurarak kurutma çözümünün size nasıl yardımcı olabileceği hakkında konuşmaktan memnuniyet duyarız.

Sorgu