Dondurarak kurutma makinesi

2022-09-06 14:22:20

Dondurarak kurutma makinesi Dondurarak kurutma makinesi, dondurulmuş ürünü vakum altında kuruturken hassas aromaların korunmasını sağlayarak üstün kaliteli ürün üretir. Üründe bulunan buz süblime olur, böylece katıdan gaza dönüştürülür ve ardından yoğuşma sistemi içinde tutulur. Dondurarak kurutma, meyve / çilek / sebze, et / deniz ürünleri, çorba blokları, pirinç yemekleri vb. gibi çok sayıda gıda ürününü kurutmak için uygulanır ve bu, ürünün orijinal şeklini, rengini, tadını, aromasını ve besinlerini korur ve aynı zamanda saklamayı (soğuk zincire gerek kalmadan) ve servis etmeyi kolaylaştırır. Dondurarak kurutma makinesi, iyi bilinen iki koruma yöntemini birleştirir - vakumda dondurma ve kurutma. 


Dondurma sırasında, ürünün özelliklerinde pratikte hiçbir değişiklik olmaz ve vakumda kurutulurken, ürünün yapısı, bileşimi ve besin özellikleri, diğer yöntemlerle korunduğundan çok daha fazla korunur. İşlem hiçbir koruyucu veya katkı maddesi kullanılmadan gerçekleşir, hem çevreye hem de maruz kalan ürünlere zararsızdır. KEMOLO dondurarak kurutma makineleri tamamen kendi tesislerimizde tasarlanmakta ve üretilmektedir. Makine mühendisliği alanında uzun yıllara dayanan deneyim, hem pilot modeller hem de endüstriyel cihazlar için yüksek kalitede dondurarak kurutma makineleri elde etmemize yardımcı oluyor. Dondurarak kurutma makinelerinin üretiminde, uzun yıllara dayanan işbirliği tecrübesi ile kanıtlanmış en iyi dünya markalarının bileşenlerini kullanıyoruz. KEMOLO tarafından üretilen dondurarak kurutma makinesi ile çalışmayı gerçek bir zevk haline getiren geniş bir aksesuar yelpazesi sunuyoruz. 


Kendi üretimimiz, dondurarak kurutma makinenizin sorunsuz çalışması için gerekli olan yedek parçaların depoda mevcudiyetini garanti etmemizi sağlar. Dondurarak kurutma makinesi için özel olarak tasarlanmış dokunmatik ekran ve yazılımla donatılmış çok işlevli bir işlem kontrolörü, herhangi bir özel beceri gerektirmeden dondurarak kurutma işlemini kontrol etmeyi kolaylaştırır. Bir KEMOLO dondurarak kurutma makinesini yönetmenin bir çamaşır makinesinden daha basit olduğunu beyan ederiz.

Sorgu