Dondurularak kurutulmuş makine

2022-09-06 14:21:19

Dondurularak kurutulmuş makine Dondurularak kurutulmuş makine, ıslak malzemeyi donma noktasının altında dondurabilir ve malzemenin suyu katı buza dönüşecektir. Katı buz, buhara buharlaştırılacak ve vakum koşulu altında kondansatör tarafından yoğunlaştırılacaktır. Sonra kurutulmuş malzemeyi alabiliriz. Gıda endüstrisinde son birkaç yıldaki eğilim, ana bileşeni dondurarak kurutma ile daha doğal gıda olmuştur. Gittikçe daha fazla şirket, istikrarlı bir şekilde arttıkça pazara tedarik sağlamaya bakıyor. Dondurularak kurutulan makine, nemi giderirken ürünlerin beslenmesini, tadını ve kokusunu korumanın gerçekten tek yoludur. 


Ham maddeleri (et ve sebzeler) takviyelerle birleştirirseniz, pişirme veya fırınlama gıdaların iyiliğini azaltabilir. Dondurarak kurutma makinesine markalarının bir parçası olarak bakan gıda şirketleri, dondurarak kurutma söz konusu olduğunda birkaç seçeneğe sahiptir. İlk olarak, ürünlerini kendileri için dondurarak kurutacak ve sermaye maliyeti olmadan pazarlarını büyütmelerine olanak sağlayacak bir ücret sağlayıcı bulabilirler ve ikinci olarak şirket, dondurularak kurutulmuş bir makine satın alıp her şeyi yerinde yapabilir. Dondurarak kurutma makinesine sahip olan şirket, ürün üzerinde tam kontrole sahiptir - boyut, şekil, ağırlık vb. Bunlar, boyut çalışmaları veya zaman çizelgeleri ile sınırlı değildir ve ürünün kalitesini kontrol edebilir. 


Ayrıca dondurarak kurutma işlemini anlayacaklar ve bu dondurularak kurutulmuş makineyi başka ürünler geliştirmek için kullanabilirler. Dondurularak kurutulmuş makine için hız her zaman en iyisi değildir. Hızlı kurumadan ürün kalitesine doğru bir değiş tokuş vardır. Kuruma süresini optimize etmenin yolları olabilir, ancak yüksek ısıları püskürtmek her zaman en iyi seçenek değildir. Dondurularak kurutulmuş makine şirketlerinin deneyimi burada devreye giriyor. Gıda şirketleri ile çalışan KEMOLO Freeze kurutma makineleri, test edilmiş ve ticari ürünlerde iyi sonuçlar alarak gıda endüstrisinde iyi bir uyum sağlamıştır. Bu alanı keşfeden gıda şirketleri ile güven içinde konuşmaktan, dondurularak kurutulmuş makine hakkında fikir ve anlayış kazanmalarına yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Sorgu